Annuleringsvoorwaarden

Er kunnen zich omstandigheden voordoen, die voor jou reden zijn om je reservering te annuleren. Voor ons als kleine camping hebben annuleringen echter een grote impact, dus we willen hier graag vooraf goede afspraken over maken. Hieronder zie je onze annuleringsvoorwaarden.

Op Camping de Portlander werken we met de algemene voorwaarden van Hiswa-Recron. Omdat we de annuleringsvoorwaarden in dit document wel erg strikt vinden, hebben we besloten om een versoepelde regeling te hanteren.

Als je annuleert binnen op de dag van aankomst, dan moet je 100% betalen.
Je ontvangt een factuur voor het restant van het boekingsbedrag.

Als je annuleert binnen 30 dagen voor aankomst, dan moet je 75% betalen.
Je ontvangt een factuur voor het restant van het boekingsbedrag.

Als je annuleert binnen 60 dagen voor aankomst, dan moet je 50% betalen.

Als je annuleert binnen 90 dagen voor aankomst, dan moet je 25% betalen.

Annuleringen dienen per e-mail aan ons verstuurd te worden onder vermelding van uw reserveringsnummer.

Aanvullende voorwaarden

  • In geval van een verkort verblijf (vanwege bijvoorbeeld weersomstandigheden) wordt het verschil met de oorspronkelijke reservering niet terugbetaald.
  • Als je op de dag van reservering niet voor 20:00u verschijnt of iets van je laat horen (no-show), dan behouden wij ons het recht om de oorspronkelijke plek opnieuw te verhuren.

Annuleren vanwege corona

In het geval van een landelijk ingesteld reisverbod kun je kostenloos annuleren. We proberen dan een nieuw moment te plannen voor je reservering. Kun je niet komen omdat u corona hebt opgelopen of omdat je in quarantaine moet, dan gelden de normale voorwaarden en kun je eventueel aanspraak maken op je reisverzekering.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00