Camping bij Raalte

Zoekt u een leuke camping bij Raalte? Camping de Portlander is een kleine camping in de gemeente Raalte. Op zo’n 5-10 minuten van het centrum van Raalte en prachtig gelegen in landelijk gebied. Zo kunt u fietsen en wandelen op de Sallandse Heuvelrug combineren met een bezoek aan het gezellig centrum van Raalte.

Camping bij Raalte

Minicamping omgeving Raalte

In de omgeving zijn vele faciliteiten voor kampeerders, maar Camping de Portlander is een minicamping speciaal gericht op jonge gezinnen. Op de camping treft u diverse speeltoestellen, maar ook skelters, fietsjes, een trapveld. boerderijdieren, een speelbos en diverse leuke activiteiten. Er is geen water of doorgaande weg in de buurt, dus uw kinderen kunnen veilig spelen. Op het terrein staan ook enkele tenten en caravans die te huur zijn, dus als je geen kampeermiddel hebt: geen probleem!

Fietsen naar Raalte

Vanaf de camping fietst u in een kleine 10 minuten via een prachtige route naar Raalte. Het centrum van Raalte beschikt over diverse winkels waaronder Albert Heijn, Aldi, Hema, Wibra en de Action. Verder kunt u heerlijk een terrasje pakken. In de weekeinden staat er een kleine markt in het centrum. Altijd gezellig om even overheen te wandelen!

Als je op zoek bent naar een rustige en gezellige camping in de buurt van Raalte, dan is Camping de Portlander in Nieuw Heeten zeker een aanrader. Gelegen in een groene omgeving, biedt deze kleine gezinscamping alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie in de natuur. In dit artikel zullen we meer vertellen over de faciliteiten, activiteiten en bezienswaardigheden van Camping de Portlander, en hoe je hier een onvergetelijke vakantie kunt beleven.

Over Camping de Portlander

Camping de Portlander is een kleine, maar gezellige camping in Nieuw Heeten. De camping beschikt over 40 ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, en biedt een mooie omgeving waar je met je gezin tot rust kunt komen en je prima kunt vermaken. Op de camping vind je alle basisfaciliteiten die je nodig hebt, een speeltuin voor de kinderen, verzorgd sanitair en een mooi groen terrein. De prijzen zijn schappelijk en voor leden van SVR is er zelf een kleine korting.

Bezienswaardigheden in de buurt

Naast de activiteiten op de camping, zijn er ook genoeg bezienswaardigheden in de buurt die een bezoekje waard zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje doorbrengen in het gezellige centrum van Raalte, of een bezoekje brengen aan Deventer, Zutphen of Zwolle. Mooie steden die allemaal binnen een half uur te bereiken zijn.

Tot slot over camping bij Raalte: Camping de Portlander

Camping de Portlander is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar een rustige en groene camping in de buurt van Raalte. Met alle basisfaciliteiten die je nodig hebt, plus een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving, is deze camping de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in de natuur. Of je nu met het gezin, vrienden of alleen op vakantie gaat, op Camping de Portlander zul je zeker genieten van de rust en schoonheid van het platteland.