Camping Ribs & Blues Festival

Het Ribs & Blues Festival vindt in 2024 plaats op zaterdag 18 mei, zondag 19 mei en maandag 20 mei (Pinksterweekeinde)

🎸 Helaas! Het Ribs and Blues arrangement (tijdens Pinksteren) is niet meer beschikbaar.
Kijk op deze website voor alternatieven of stuur een bericht voor een plekje op de reservelijst.

Camping de Portlander ligt op 25 fietsminuten afstand van het Ribs & Blues Festival (met een gewone fiets, elektrisch ben je veel sneller). Met de auto is het het ongeveer 10 minuten rijden. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het festival.

Ribs & Blues Festival in Raalte

Het Ribs & Blues Festival in Raalte is een uniek evenement dat jaarlijks plaatsvindt in het centrum van de stad. Het festival biedt een grote variatie aan muziek, waaronder blues, rock en soul. Bovendien worden er grote hoeveelheden spareribs geserveerd, waardoor het festival ook wel bekend staat als een echt “ribfest”. Het festival trekt elk jaar vele bezoekers uit de regio en ver daarbuiten en biedt een unieke ervaring voor muziekliefhebbers en eters.

Ribs en Blues Camping

Het Ribs & Blues Festival begint ’s middags al met optredens van lokale artiesten op verschillende podia in het centrum van de stad. Naarmate de middag vordert, nemen de optredens van de bekendere artiesten toe en wordt het steeds drukker in de stad. De sfeer is ongedwongen en relaxed, en de bezoekers genieten van de muziek, de spareribs en de gezelligheid.

Naast het hoofdpodium, waar de grootste acts optreden, zijn er ook kleinere podia verspreid door de stad waar lokale artiesten optreden. Zo is er voor ieder wat wils. Ook zijn er allerlei eetkraampjes waar bezoekers heerlijke buckets met spareribs kunnen proeven.

Het Ribs & Blues Festival is een ├ęcht familie-evenement. In Kidsadventureland zijn kinderactiviteiten en een apart kinderpodium waar optredens zijn van kinderartiesten. Zo kan iedereen, jong en oud, genieten van het festival.

De kaartverkoop start begin februari en tickets kosten 10,- per dag of 25,- euro voor drie dagen. Kinderen t/m 12 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang!