Camping Salland

Bent u op zoek naar een leuke Camping in Salland? Camping de Portlander is een kleinschalige familiecamping, gelegen in het hart van Salland. De vele bezienswaardigheden geven deze regio kleur en charme. Voor kampeerders zijn wij open van Pasen tot de tweede week van september. Voor het organiseren van familiedagen kunt u bij ons van april tot eind oktober terecht. Er zijn ongeveer veertig plekken voor campers, caravans en tenten. Voor kinderen zijn er diverse speelvoorzieningen, boerderijdieren en een speelbos. In de omgeving zijn allerlei leuke uitstapjes die je met de kinderen kunt maken.

Genieten van camping in Salland

Salland is een landstreek in het westen van Overijssel. Het gebied staat bekend om Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en om het prachtige, eeuwenoude coulissenlandschap. Voor wandelaars en fietsers is dit gebied met vele verrassende uitstapjes. Van de hanzesteden, bosrijke heuvels en lommerrijk landbouwgebied. Steeds meer mensen ontdekken Salland als een fijne, typisch Nederlandse streek, waar voor het hele gezin wat te beleven valt. Je komt er tot rust, je kunt er geweldig eten en er is een gigantisch aanbod van wandel- en fietsroutes. Voor kinderen is er vanalles te beleven. Een fijne plek om te zijn, op slechts een ruim uur rijden van de randstad.

Campings in Salland

In Salland zijn veel campingbedrijven. Grote campings met veel drukte en uitgebreid animatieprogramma, maar ook talloze boerencampings. Ook in verschillende prijsklasses is er vanalles te vinden. Er is letterlijk voor een ieder wat wils. Omdat steeds meer Nederlanders en Oosterburen Salland weten te vinden is het aanbod in de zomer een stuk beperkter. Ons advies is dan ook om niet te lang te wachten met reserveren. Waarin Camping de Portlander zich onderscheidt is de kleinschaligheid en het gezellige terrein. Het is een camping waar jonge kinderen zich heerlijk kunnen vermaken en zoals men zegt: als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders het ook goed!