Familiedag organiseren

Een onvergetelijke familiedag organiseren bij Camping de Portlander: alles wat je nodig hebt!

Diverse ruimtes voor gezellig samenzijn

Bij Camping de Portlander hebben we diverse ruimtes waar jij en je familie als dagbezoekers van de camping gezellig kunnen samenkomen. Of het nu mooi weer is of niet, wij hebben een fijne plek voor jullie. Bij goed weer is onze (halfopen) Kapschuur een heerlijke plek om te zitten, en anders kunnen jullie terecht in de Delle, waar een grote groep gemakkelijk kan plaatsnemen. Beide ruimtes zijn voorzien van een buitenruimte, zodat jullie kunnen genieten van de buitenlucht. Daarnaast kunnen jullie ook gebruik maken van ons ‘dorpsplein’, dat is uitgerust met picknickbanken onder een prachtige oude beuk.

Centrale locatie en gemakkelijk bereikbaar

Onze camping is centraal gelegen in Overijssel, waardoor het voor de meeste familieleden gemakkelijk te bereiken is. Vanaf de A1 (afslag Holten) staan jullie binnen 10 minuten op onze parkeerplaats. Dit maakt Camping de Portlander een ideale locatie voor jullie familiedag. Zie ook reistijden onderaan deze pagina.

Plezier voor alle leeftijden

Op onze camping hebben we activiteiten voor alle leeftijden, zodat iedereen zich kan vermaken. Voor de kinderen zijn er tal van speelvoorzieningen, zoals skelters, fietsjes, boerderijdieren en een leuke speeltuin. Als er sportievelingen in de familie zijn, kunnen we doeltjes neerzetten zodat er een lekker potje gevoetbald of gehockeyd kan worden.

Ook de volwassenen zullen zich niet vervelen, want we bieden een uitgebreid arsenaal aan spelletjes die jullie kunnen bijboeken. Denk aan sjoelen, darten, kubb, blikgooien, hoefijzerwerpen, touwtrekken of zaklopen. Jullie ontvangen een mooie scorelijst en plezier is gegarandeerd voor de hele familie. Daarnaast is het mogelijk om in de Delle een (pub)quiz te organiseren, die op een groot scherm en met een microfoon gepresenteerd kan worden.

Activiteiten voor het organiseren van een geslaagde familiedag

Naast de activiteiten die wij op de camping aanbieden, zijn er voor je familiedag ook diverse activiteiten in de nabije omgeving. Zo kunnen jullie e-choppers huren, klootschieten of een workshop organiseren. Voor de liefhebbers van actie en avontuur kunnen we een stormbaan of een escapespel regelen. Kortom, er is ontzettend veel mogelijk! Als jullie willen, kunnen wij de organisatie van jullie familiedag op ons nemen en een leuk arrangement samenstellen.

Kamperen op een eigen veld met de familie

In het voor- en naseizoen hebben jullie de mogelijkheid om de Groene Weide te reserveren. Het is mogelijk om dit veld exclusief te reserveren, waardoor jullie de kampeermiddelen rondom een centraal punt kunnen plaatsen en aankleden. Op deze manier creëren jullie jullie eigen privéruimte voor de familiedag. Lees hier meer over kamperen bij Camping de Portlander.

Hapjes, drankjes en catering

Bij Camping de Portlander willen we ervoor zorgen dat jullie familiedag zorgeloos verloopt, ook als het om eten en drinken gaat. We kunnen de koffie en thee voor jullie verzorgen, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben. Daarnaast bieden we onze inmiddels beroemde Sallandse BBQ aan, met heerlijke salades, lokaal vlees en stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en sauzen. Willen jullie liever onbeperkt pizza eten? Dan kunnen jullie kiezen voor onze Pizza Party. Ook andere cateringopties, zoals gebak en borrelhapjes, zijn mogelijk. We zorgen ervoor dat jullie niks tekortkomen!

Meer informatie over het organiseren van een familiedag?

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor het organiseren van jullie familiedag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we sturen jullie zo snel mogelijk een prijslijst. Als jullie de locatie willen bekijken of een feest willen bespreken, raden we jullie aan om altijd een afspraak te maken. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we alle tijd hebben om jullie goed van dienst te zijn. We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke familiedag te organiseren!

Beschrijf je verzoek zo uitgebreid mogelijk, zodat we goed kunnen beoordelen welke mogelijkheden we voor je hebben. Denk aan gelegenheid, activiteiten, samenstelling groep en of je speciale wensen hebt.
Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie (6 juli t/m 1 september) is het vanwege de drukte op de camping niet mogelijk om iets te organiseren.
Tijdsduur is maximaal 6 uur tussen 12:00u en 20:00u. De eindtijd is uiterlijk 20:00u. Buiten het hoogseizoen zijn uitzonderingen in overleg mogelijk.

Centraal gelegen locatie

Camping de Portlander is centraal gelegen in Nederland. Je kunt het eenvoudig via doorgaande wegen bereiken en vanaf de meeste grote steden ben je er binnen anderhalf uur.

Vanaf Amsterdam, begin A1
Vanaf Utrecht, begin A28
Vanaf Groningen, begin A28
Vanaf Den Bosch, begin A59
Vanaf Eindhoven, begin A50
Vanaf Den Haag, begin A12
Vanaf Rotterdam, A20/A16

1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 20 minuten
1 uur en 30 minuten
1 uur en 45 minuten
1 uur en 45 minuten