Familiedag organiseren

Wil je een familiedag organiseren? Bij Camping de Portlander hebben we hiervoor allerlei mogelijkheden!

Er zijn diverse ruimtes waar je gezellig met je familie kunt samenkomen. Bij mooi weer is de (halfopen) Kapschuur heerlijk om te zitten en anders hebben we ook de Delle, waar je met een grote groep terecht kunt. Beide ruimtes hebben een terras. Uiteraard kun je ook gebruik maken van ons ‘dorpsplein’ met picknickbanken onder een prachtige oude beuk. De locatie van de camping is centraal in Nederland en voor de meeste mensen makkelijk te bereiken. Vanaf de A1 (afslag Holten) sta je binnen 10 minuten op de parkeerplaats.

Familiedag voor alle leeftijden

Familiedag organiseren

Op de camping hebben de voor alle leeftijden wat leuks te doen. Voor kinderen zijn er allerlei speelvoorzieningen, zoals skelters, fietsjes, boerderijdieren en een leuke speeltuin. Indien er er sportievelingen in de familie zijn zetten we doeltjes neer en kun je een lekker potje voetballen of hockeyen.

Voor de volwassenen hebben we een uitgebreid arsenaal aan spelletjes die je kunt bijboeken. Sjoelen, darten, kubb, blikgooien, hoefijzerwerpen, touwtrekken of zaklopen, het is allemaal mogelijk. Je krijgt er een mooie scorelijst bij en plezier gegarandeerd voor de hele familie. Het is ook mogelijk om in de Delle een (pub)quiz te organiseren en deze op een groot scherm en microfoon te presenteren.

Activiteiten voor familiedag

Naast alle activiteiten die wij op de camping aanbieden, is het in de nabijheid ook mogelijk om e-choppers te huren of een workshop te organiseren. Voor liefhebbers van actie in de tent kun je ook denken aaneen stormbaan of een escapespel. Succes voor de hele familie gegarandeerd. Kortom, er is heel veel mogelijk! Wil je dat wij de organisatie voor onze rekening nemen? Dan kunnen we een leuk familiedag arrangement samenstellen.

Familiedag organiseren met overnachting

Je kunt voor of na je familiedag natuurlijk ook blijven slapen! Wat is er lekkerder dan na de BBQ gezellig napraten bij een kampvuurtje en daarna lekker je bed in te rollen? Bij Camping de Portlander hebben we 40 kampeerplekken die geschikt zijn voor campers, caravans en tenten. Heb je geen eigen kampeermiddel? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden.

Kamperen met familiedag op een eigen veld

In het voor- en na seizoen is het mogelijk om de Groene Weide te reserveren. Dit is een kampeerveld wat je dan exclusief tot je beschikking hebt, waardoor je de kampeermiddelen rondom een centraal punt kunt neerzetten en aankleden.

Hapjes, drankjes en catering

Familiedag organiseren zonder kopzorgen over de hapjes en de drankjes? We verzorgen voor jullie graag de koffie, thee en frisdranken. Verder bieden we ook onze inmiddels beroemde Sallandse BBQ aan, met heerlijke salades, lokaal vlees en stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en sauzen. Andere mogelijkheden zoals gebak, borrelhapjes enz. zijn ook geen enkel probleem!

Meer informatie over familiedag organiseren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we sturen zo snel mogelijk een prijslijst. Wil je de locatie bekijken, een feest bespreken of doorspreken, maak dan altijd een afspraak, zodat je zeker weet dat we alle tijd voor jullie hebben.

Als je nog geen idee hebt welke ruimte, laat de vakjes dan open. We zullen dan een suggestie doen.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00