Formulier familiedag

Camping de Portlander is heel geschikt om een familiedag te organiseren! Dit kan in ‘de Delle‘ (zittend is er plek voor ongeveer 60 personen) of bij mooi weer in ‘de Kapschuur‘ (70 personen). Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ‘de Groene Weide‘. Dit is een groot gazon waar je bijvoorbeeld een tent kunt plaatsen of spelletjes kunt doen.

Voor alle plekken geldt dat kinderen zich kunnen vermaken op de camping en dat de volwassenen een gezellige plek hebben om te praten en borrelen.

Heb je interesse om in 2025 een familiedag of evenement te organiseren? Onze nieuwe prijzen en voorwaarden zijn nog niet bekend, maar je kunt al wel vast een optie nemen door het onderstaande formulier in te vullen.

De optie is voor beide partijen vrijblijvend tot de voorwaarden en prijzen voor 2025 bekend zijn.

Beschrijf je verzoek zo uitgebreid mogelijk, zodat we goed kunnen beoordelen welke mogelijkheden we voor je hebben. Denk aan gelegenheid, activiteiten, samenstelling groep en of je speciale wensen hebt.
Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie is het vanwege de drukte op de camping niet mogelijk om iets te organiseren.
Tijdsduur is maximaal 6 uur tussen 12:00u en 20:00u. De eindtijd is uiterlijk 20:00u. Buiten het hoogseizoen zijn uitzonderingen in overleg mogelijk.