Huisregels

Eigenlijk houden we helemaal niet zo van regels, maar om het verblijf op Camping de Portlander voor al onze bezoekers een succes te laten zijn, hebben we een aantal eenvoudige huisregels. We verwachten van onze gasten dat ze zich aan deze regels houden.

 1. Geluid en/of muziek is heel zachtjes toegestaan, maar houd hierbij altijd rekening met andere gasten en hun kinderen. Tussen 22:00 en 08:00 uur is het stil op de camping. Gun je buurtjes hun nachtrust!
 2. Bezoekers moeten zich altijd eerst melden en zijn welkom vanaf 9:00 uur tot 22:00 uur. Om uiterlijk 22:00 uur moet uw bezoek het terrein verlaten. U bent als campinggast verantwoordelijk voor het doen en laten van uw medekampeerders en/of bezoekers op de camping. Als bezoek zich niet meldt en/of betaalt, dan komt dit voor rekening van de campinggast.
 3. Vanwege de hoge energieprijzen is het niet toegestaan om elektrische kachels, airco, oven, kookplaten, airfryer, grillplaten etc. langdurig te gebruiken. Eventueel kan dit tegen betaling. Informeer naar de mogelijkheden. (Seizoensgasten rekenen af per KWh)
 4. Het verhuren of uitlenen van uw kampeermiddel is niet toegestaan.
 5. Graag aan onze huisregels voor huisdieren houden. Honden van bezoekers zijn alleen in overleg toegestaan. Zie ook de veelgestelde vragen over honden op Camping de Portlander.
 6. Het is niet toegestaan om afvalwater te lozen buiten de daarvoor bestemde afvoerpunten.
 7. Deponeer uw afval zoveel mogelijk gescheiden in de daarvoor bestemde containers bij het hek en niet in de afvalbakken bij het sanitair. We vragen om grofvuil (kapotte stoelen, parasols enz.) zelf af te voeren.
 8. Geen plastic grondzeil in de (voor)tent. Dit beschadigt ons gras en daar zijn we heel zuinig op. Zorg ervoor dat je speciaal ademend gronddoek gebruikt. Eventueel kun je ook worteldoek gebruiken.
 9. Een vuurtje stoken mag alleen in onze houtkachels. Zie ook de veelgestelde vragen over vuur stoken en BBQ’en.
 10. BBQ’en mag alleen op gas. Zie ook de veelgestelde vragen over vuur stoken en BBQ’en.
 11. Het gebruik van de speeltoestellen, interactie met dieren en andere activiteiten is op eigen risico. Bij sommige activiteiten vragen wij om begeleiding van de ouders.
 12. Ouders/verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor hun kinderen. Er is geen toezicht op de camping, de schuren, in de speeltuin/speelbos of bij de dieren.
 13. Skelters, fietsjes en trapauto’s graag aan het einde van de dag weer terugzetten. Samen spelen = samen delen!
 14. Wij vinden de veiligheid van onze gasten van groot belang. Daarom maken wij gebruik van camerabewaking.
 15. Camping de Portlander is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, diefstal, het verlies van voorwerpen of andere onregelmatigheden in verband met het gebruik van de camping(accommodaties) en faciliteiten.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00