Huisregels

Eigenlijk houden we helemaal niet zo van regels, maar om het verblijf op Camping de Portlander voor al onze bezoekers een succes te laten zijn, hebben we een aantal eenvoudige huisregels. We verwachten van onze gasten dat ze zich aan deze regels houden.

 1. Tussen 22:00 en 08:00 uur is het stil op de camping.
 2. Bezoekers moeten zich altijd eerst melden en zijn welkom vanaf 9:00 uur tot 22:00 uur. Om uiterlijk 22:00 uur moet uw bezoek het terrein verlaten. U bent als campinggast verantwoordelijk voor het doen en laten van uw medekampeerders en/of bezoekers op de camping. Als bezoek zich niet meldt en/of betaalt, dan komt dit voor rekening van de campinggast.
 3. Onderhuur van uw kampeermiddel is niet toegestaan.
 4. Graag aan onze huisregels voor huisdieren houden. Honden van bezoekers zijn beperkt toegestaan en alleen in overleg. Zie ook de veelgestelde vragen over honden op Camping de Portlander.
 5. Het is verboden afvalwater te lozen buiten de daarvoor bestemde afvoerpunten.
 6. Deponeer uw afval zoveel mogelijk gescheiden in de daarvoor bestemde containers bij het hek en niet in de afvalbakken bij het sanitair.
 7. Geen plastic grondzeil in de (voor)tent. Dit beschadigt ons gras en daar zijn we eheel zuinig op. Zorg ervoor dat je speciaal ademend gronddoek gebruikt. Eventueel kun je ook worteldoek gebruiken.
 8. Een vuurtje stoken mag alleen in onze houtkachels. Zie ook de veelgestelde vragen over vuur stoken en BBQ’en.
 9. BBQ’en mag alleen op gas. Zie ook de veelgestelde vragen over vuur stoken en BBQ’en.
 10. Het gebruik van de speeltoestellen, interactie met dieren en de trekkerrit is op eigen risico.
 11. Er is geen toezicht op de camping, de schuren, in de speeltuin/speelbos of bij de dieren. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kinderen. Zorg dat je kinderen bekend zijn met de regels voor veili
 12. Skelters, fietsjes en trapauto’s graag aan het einde van de dag weer terugzetten. Samen spelen = samen delen!
 13. Wij vinden de veiligheid van onze gasten van groot belang. Daarom maken wij gebruik van camerabewaking.
 14. Camping de Portlander is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, diefstal, het verlies van voorwerpen of andere onregelmatigheden in verband met het gebruik van de camping(accommodaties) en faciliteiten.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00