Huisregels

Eigenlijk houden we niet zo van regeltjes, maar om het verblijf op Camping de Portlander voor al onze bezoekers een succes te laten zijn, hebben we een aantal eenvoudige huisregels. We verwachten van onze gasten dat ze zich aan deze regels houden.

 1. Geluid en/of muziek is zachtjes toegestaan, maar houd hierbij altijd rekening met andere gasten en hun kinderen. Tussen 22:00 en 08:00 uur is het stil op de camping. Gun je buurtjes hun nachtrust!
 2. Bezoekers zijn welkom vanaf 9:00 uur tot 22:00 uur. Laat je het ons even weten als je bezoek ontvangt? Jij bent als campinggast verantwoordelijk voor je bezoek, dus we stellen het op prijs als je ze even wegwijs maakt. Wil je meer dan vier bezoekers per dag ontvangen? Bespreek het even met ons. In de tenten en het appartement is bezoek beperkt togestaan. In het hoogseizoen en rond feestdagen kunnen we niet garanderen dat er voldoende parkeerplekken zijn voor bezoekers.
 3. We vragen je om bewust om te gaan met het gebruik van elektrische apparaten zoals elektrische kachels en airconditioners. Kun je niet zonder langdurig gebruik? Dan hebben we mogelijkheden tegen een vergoeding.
  (Maandgasten rekenen af per KWh)
 4. Honden zijn welkom, maar maximaal twee en deze dienen op en rondom de camping aangelijnd te zijn. Blaffen/piepen of ander storend gedrag voor gasten en/of dieren op de camping is niet toegestaan. Uitwerpselen graag direct opruimen. Op deze pagina lees je meer over honden op onze camping.
 5. Het is niet toegestaan om afvalwater te lozen buiten de daarvoor bestemde afvoerpunten.
 6. Help ons en het milieu door afval zorgvuldig te scheiden en netjes op te ruimen. Bij het hek naast het buitensanitair staan containers voor Plastic, Papier, Blik, Groen en Restafval. Indien gewenst hebben we vuilniszakken voor je beschikbaar. We vragen om ‘grofvuil’ (luchtbedden, tentstokken, kapotte stoelen, parasols enz.) zelf af te voeren.
 7. Gebruik geen plastic grondzeil in de (voor)tent. Dit beschadigt ons gras en daar zijn we heel zuinig op. Zorg ervoor dat je ademend gronddoek gebruikt. Eventueel kun je ook worteldoek gebruiken.
 8. Grote partytenten, tarpen, loungesets, hekwerken, toilettentjes, afrasteringsnetten, extra windschermen en grote uitbouwconstructies etc. zijn niet toegestaan op onze camping.
 9. Een vuurtje stoken mag alleen in onze houtkachels. Zie ook de veelgestelde vragen over vuur stoken en BBQ’en.
 10. BBQ’en alleen op gas. Zie ook de veelgestelde vragen over vuur stoken en BBQ’en.
 11. Het gebruik van de speeltoestellen, interactie met dieren en andere activiteiten is op eigen risico. Bij sommige activiteiten vragen wij om begeleiding van de ouders.
 12. Ouders/verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor hun kinderen. Er is geen toezicht op de camping, de schuren, in de speeltuin/speelbos of bij de dieren.
 13. Skelters, fietsjes en trapauto’s graag aan het einde van de dag weer terugzetten. Samen spelen = samen delen!
 14. Het verhuren of uitlenen van uw kampeermiddel is zonder overleg niet toegestaan.
 15. Wij vinden de veiligheid van onszelf en onze gasten van groot belang. Daarom maken wij gebruik van camerabewaking.
 16. Camping de Portlander is niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, diefstal, het verlies van voorwerpen of andere onregelmatigheden in verband met het gebruik van de camping(accommodaties) en faciliteiten.