Fietsen huren

Salland is een echte fietsregio. Vanaf Camping de Portlander ben je binnen enkele minuten bij het fietsnetwerk en vanaf daar heb je de beschikking over meer dan 120 fietsknooppunten en 400 kilometer fietsroute.

Het fietsnetwerk bestaat uit rondes van ongeveer 12 kilometer die makkelijk te koppelen zijn. Zo is er altijd een fietsroute die bij je past. In Salland zijn er talloze afstaplocaties om uit te rusten of een bezienswaardigheid te bewonderen. Bekijk hier alle fietsroutes bij ons in de buurt. Ook met kinderen zijn er leuke kleine(re) routes te fietsen. Bijvoorbeeld een stukje via de Sallandse Heuvelrug en dan via Kinderboerderij Dondertman terug.

De fietskaart ‘Stap op in Salland’ is te verkrijgen bij alle VVV’s van Salland, maar je kunt ‘m ook van ons lenen. Via deze link kun je online je route plannen.

Fietsen met kinderen

Salland is ook uitermate geschikt om te fietsen met kinderen. Je volgt er avontuurlijke en leerzame fietsroutes met kinderen die gaan over boerenlandweggetjes, door bossen, langs zandverstuivingen en kabbelende riviertjes.

Pannekoeken kinderfietsroute

Bij deze fietsroute fiets je een rondje via Raalte naar Heino en weer terug. Onderweg kun je bij kleinschalige plattelandswinkeltjes ingrediƫnten halen om pannenkoeken te bakken. Een heerlijke beloning voor na een mooie fietstocht!

Elektrische (bak)fiets huren Salland

Wij hebben een Urban Arrow te huur met een bankje waar twee kinderen kunnen zitten (we hebben 1 gordel beschikbaar). De fiets is online niet boekbaar, dit kun je ter plekke regelen. Naast een elektrische bakfiets hebben we ook een e-bike beschikbaar, een sportief model. Ook hiervoor geldt, dit kun je bij ons bespreken of even op voorhand laten weten dat je ‘m wilt reserveren.

Tarieven huren elektrische (bak)fiets

Urban Arrow

Dagdeel (4 uur of minder) 15,-
Dag (meer dan 4 uur). 25,-

Elektrische fiets

Dagdeel (4 uur of minder) 15,-
Dag (meer dan 4 uur). 25,-

Meer fietsen nodig?

Heb je meer fietsen nodig dan dat wij aanbieden? We hebben goede contacten met lokale ondernemers die fietsen verhuren in Holten, Raalte en Heeten. Het is zelfs mogelijk om huurfietsen te laten bezorgen op de camping. Vraag ons naar de mogelijkheden.