Hottub huren op de camping

Lekker op vakantie, maar nog niet ontspannen genoeg? Op Camping de Portlander kun je een houtgestookte hottub (Dutchtub van Weltevree) huren waarin je met vier personen een plons kunt nemen!

Hoe werkt het?

Reserveer bij ons je hottub en wij zorgen dat ie warm voor je klaarstaat. Dat is even een klusje, want we vullen de hottub met water uit eigen bron en stoken ‘m in zo’n twee uur warm. Daarna kun jij genieten! De hottub staat op een rustige plek op de camping, waar je prachtig uitzicht op de ondergaande zon en de weilanden hebt. Buiten het hoogseizoen kan de hottub ook voor je camper of tent neergezet worden!

In het voor- en naseizoen kunnen we de hottub bij je kampeerplek zetten of je kunt ‘m gebruiken op een mooie plek aan de rand van de weilanden. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren is de hottub helaas niet boekbaar vanwege de drukte op de camping.

Wat kost het?

Het gebruiken van de hottub kost €49,- (inclusief hout) en kan voor jullie klaar staan vanaf 16:00u tot uiterlijk 22:00u. Of de hottub beschikbaar is hangt af van de weersomstandigheden en drukte op de camping. Vraag op de camping naar de mogelijkheden of stuur ons een berichtje.

De hottub is heel leuk voor kinderen, maar altijd onder toezicht van ouders. Omdat hij gestookt wordt met hout zijn er diverse zeer hete onderdelen die brandwonden kunnen veroorzaken.