Kampeerseizoen 2023

Het kampeerseizoen van 2022 zit erop! We hebben erg genoten van onze eerste zomer op Camping de Portlander en van alle leuke gasten die we hebben mogen ontvangen!

We krijgen regelmatig de vraag of het al mogelijk is om te reserveren voor het seizoen van 2023. Helaas kan dit nog niet.
In januari 2023 openen we de mogelijkheid om te reserveren via de website. Tot die tijd nemen we nog geen reserveringen aan.

Gasten die aangegeven hebben hierin geïnteresseerd te zijn krijgen van ons van te voren een seintje als er geboekt kan worden.

Voor- of naseizoensplek
In het voor- en naseizoen hebben we een beperkt aantal maandplekken. Dit houdt in dat je voor een vast tarief per maand bij ons op de camping kunt staan in de maanden april, mei, juni en september. Het maakt hierbij niet uit hoe vaak je aanwezig bent. Heb je hierin interesse? Bekijk deze pagina voor meer informatie en de tarieven.

Hemelvaart en Pinksteren
Tijdens Hemelvaart en Pinksteren bieden we in 2023 uitsluitend arrangementen aan. Hemelvaart arrangement (4 nachten), Pinksteren arrangement (3 nachten) of het Hemelvaart én Pinksteren arrangement (12 nachten).

Van wanneer tot wanneer loopt het seizoen in 2023?
In 2023 is de camping open van 7 april (Goede Vrijdag) tot 30 september 2023. Voor familiedag en evenementen hebben we ruimere openingstijden. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00