Kampeerseizoen 2023

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe kampeerseizoen! We kijken er naar uit om weer gasten te ontvangen. In 2023 zijn er een aantal dingen anders, daarover kun je hieronder meer lezen.

Informatie over het nieuwe seizoen

Hemelvaart en Pinksteren
Tijdens Hemelvaart en Pinksteren bieden we in 2023 uitsluitend arrangementen aan. Er zijn drie mogelijkheden:

Hemelvaart arrangement
4 nachten, vanaf woensdagmiddag 17 mei t/m zondag 21 mei.

Pinksteren arrangement
3 nachten, vanaf vrijdagmiddag 26 mei t/m maandag 29 mei.

Hemelvaart én Pinksteren arrangement
12 nachten vanaf woensdagmiddag 17 mei t/m maandag 29 mei.
Ook te reserveren zonder tussentijdse overnachtingen. Geef dit aan bij je reservering, dan brengen we een korting in rekening.

Bekijk hier de tarieven van de arrangementen.

Nieuwe speeltuin
De oude speeltuin zoals veel gasten die kennen en waar veel uurtjes heerlijk in gespeeld is, gaat dit voorjaar op de schop. Oude speeltoestellen maken plaats voor nieuwe. De zandbak krijgt een uitbreiding zodat onze kleine gasten lekker met water en zand kunnen spelen.

Voor- of naseizoensplek
In het voor- en naseizoen hebben we een beperkt aantal maandplekken. Dit houdt in dat je voor een vast tarief per maand bij ons op de camping kunt staan in de maanden april, mei, juni en september. Het maakt hierbij niet uit hoe vaak je aanwezig bent. Heb je hierin interesse? Bekijk deze pagina voor meer informatie en de tarieven.

Van wanneer tot wanneer loopt het seizoen in 2023?
In 2023 is de camping open van 7 april (Goede Vrijdag) tot 30 september 2023. Voor familiedagen en evenementen hebben we ruimere openingstijden. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00