Veelgestelde vragen

Kampeerplekken zijn vanaf 14:00 uur beschikbaar en we vragen om op je vertrekdag de plek om uiterlijk 12:00u te verlaten.
Kom je later dan 18:00u aan? Laat dit dan even weten door te reageren op de bevestigingsmail van je boeking.

Buiten schoolvakanties en feestdagen om is het mogelijk om eerder aan te komen of later te vertrekken. Je kunt deze optie selecteren als je boekt of je kunt van tevoren contact met ons opnemen.

Vroeg aankomen (v.a. 10:00u): €5,00
Laat vertrekken (uiterlijk 17:00u): €5,00

We zijn een minicamping gericht op gezinnen met kinderen tot ongeveer 10 jaar. We hebben gemerkt dat onze speeltoestellen en activiteiten het beste aansluiten bij deze leeftijdsgroep.

Ja, je viervoeter is van harte welkom! Er is helaas alleen geen losloopplek op de camping of in de nabije omgeving. Op en rond de camping moet je hond altijd aangelijnd zijn.

Lees de onderstaande regels goed door:

 • Max. 2 honden per kampeerplaats.
 • Uw hond moet op de camping en rondom camping altijd aangelijnd zijn én onder begeleiding.
 • Uw hond de behoefte niet doen in de weilanden rondom de camping, hierdoor kunnen koeien van boeren in de omgeving ziek worden en doodgeboren kalveren krijgen.
 • Uw hond is niet toegestaan in de Delle, de Hooischuur, het sanitair, de dierenweide, in de speeltuin en het speelbos.
 • Ongelukjes op en rondom de camping dienen direct opgeruimd te worden. Gratis opruimzakjes zijn aanwezig.
 • Er lopen dieren op het kampeerterrein zoals paarden, koeien, kippen, ezels, geiten enz. Deze dieren mogen absoluut géén hinder ondervinden van uw hond.
 • Honden mogen geen overlast (bijv. continue blaffen of piepen) voor andere gasten veroorzaken.
 • Hondenrassen (en kruisingen) die behoren tot de groep 'hoog risico honden' en honden die kenmerken vertonen van aanvals- en verdedigingshonden zijn niet toegstaan op de camping. Stuur ons een bericht als je twijfelt.
 • Overtreding van de regels kunnen gevolgen hebben voor je verblijf op de camping.

Ja, dat kan tijdens je boeking bij 'opmerking'. Hier proberen we rekening mee te houden en afhankelijk van de beschikbaarheid kijken we wat er mogelijk is.

Let op: In het hoogseizoen geven we voorrang aan gezinnen met kinderen voor het kampeerveld met de speelvoorzieningen.
Bekijk hier de plattegrond van de camping.

Elke kampeerplek heeft de beschikking over een 6Ah (1320 watt) stroomaansluiting. Voor het aansluiten heb je een blauwe campingstekker nodig (CEE, 3 polig).

Continu hoog verbruik (elektrische kachel, airconditioning) is niet inbegrepen bij de elektra ansluiting. Vraag bij ons naar de mogelijkheden als u hier toch graag gebruik van wilt maken.

Ja, hoor. Gezellig! Bezoekers moeten zich altijd eerst melden (ook als het om een kort bezoek gaat) en zijn welkom vanaf 9:00 uur tot 22:00 uur. Om uiterlijk 22:00 uur moet uw bezoek het terrein verlaten. Honden van bezoekers zijn niet toegestaan.

Wil je meer dan 4 personen op een dag ontvangen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Er is geen koelkast voor algemeen gebruik. Voor gasten zonder koelkast, bijvoorbeeld in een tent, hebben we een oplossing.

Het is helaas niet toegestaan om een (open) vuurtje te stoken op je kampeerplek. Als de weersomstandigheden het toelaten zetten wij op een centrale plek een vuurton waarin we een vuurtje maken. Kom er gezellig bijzitten!

Het is wel mogelijk om bij ons een houtkachel te huren. Je vraagt je vast af: wat is dan het verschil met mijn vuurkorf, BBQ of kachel? Onze houtkachels zijn voorzien van speciale vonkenvangers. Hiermee voorkomen we brandschade bij andere kampeerders én dat vonken op dieren en gebouwen (met rieten kap) in de buurt terecht komen.*

Hoe werkt het?

 • Vraag bij ons om een houtkachel
 • Gebruik het hout dat je bij de kachel krijgt (geen gesprokkeld hout, resthout of tuinafval). Is je hout op? Dan kun je een nieuw kratje hout bij ons kopen
 • Beperk rookoverlast
 • Plaats de kachel niet in de buurt van brandbare voorwerpen en op geruime afstand van kampeermiddelen
 • Zet een emmer water in de buurt
 • Zorg ervoor dat er bij open vuur altijd toezicht is en laat kinderen niet rommelen met het vuur
 • Ga niet slapen voordat het vuur gedoofd is

*Alleen mogelijk als veiligheidsregio Overijssel geen bijzondere waarschuwing heeft gegeven. Met andere woorden: Als er geen droogte is.

Ja zeker! BBQ-en hoort bij kamperen toch? We vragen je alleen om op gas te BBQ-en en er voor te zorgen dat andere kampeerders er geen last van hebben. Bij bepaalde weersomstandigheden (bijvoorbeeld droogte, harde wind) vragen we om extra voorzichtig te zijn. Staat je BBQ niet op hoge poten? Dan vragen we je om een tegel onder de BBQ te leggen zodat het gras niet beschadigt.

Een kleine opzettent is vaak wel mogelijk, maar graag altijd in overleg en in sommige gevallen tegen een vergoeding. Bijvoorbeeld tijdens Hemelvaart en Pinksteren.

De WIFI is prima en er is dekking op vrijwel het hele terrein. Als campinggast kun je gratis gebruik maken van de WIFI.

Helaas hebben we nog geen beschikking over glasvezel, dus het netwerk is vooral geschikt voor huis-tuin-en-keuken gebruik. Streamen, gamen en grote bestanden downloaden is helaas niet mogelijk.

WIFI boosters zijn niet toegestaan zodat we  alle gasten op het netwerk van een vergelijkbare verbinding kunnen voorzien.

Wij hebben op het zuiden een rij flinke bomen en hierdoor kan de ontvangst niet optimaal zijn. Op sommige plekken heb je hier meer last van dan de andere, maar we kunnen geen ontvangst garanderen.

In 2023 hebben we in het voor- en naseizoen een beperkt aantal plekken voor mensen die langere tijd op de camping willen staan. Heb je hierin interesse? Stuur ons een bericht.

Wij hebben de beschikking over drie ruime grasvelden met prima drainage. Campers kunnen in principe lekker op het gras staan. Bij hevige of langdurige regenval kan het zijn dat we vragen aan camperaars om op verharde gedeeltes van onze camping te gaan staan.

Ja, dat kan kosteloos bij een minimaal verblijf van 3 nachten of tegen betaling.

Ja, dit is mogelijk achter het sanitairgebouw. Wij vragen je dringend om gebruik te maken van biologisch afbreekbare middelen in je toilet. Heb je dat niet? Dan kun je ook een scheutje schoonmaakazijn en afwasmiddel gebruiken. Gratis bij ons te verkrijgen.

Chemische middelen zijn niet toegestaan, omdat deze onze afvalwaterverwerking verstoren en schadelijk zijn voor het milieu.

Jazeker, loop voordat je wil wassen even bij de receptie langs als je hier gebruik van wil maken. Kun je ons niet vinden? Druk op de receptiebel, dan staan we je te woord.

Wasmachine €5,00
Droger €5,00

Ja, dat kan. Tijdens het laagseizoen hebben we een speciaal tarief voor kampeermiddelen die leeg staan.

Wij hebben helaas nog geen laadpaal op de camping. Wel is er op 800 meter afstand een openbare laadpaal. We leggen u graag uit waar die staat.

Uiteraard. Wij vragen je om je fiets bij je kampeermiddel op te laden. Het is niet toegestaan om dit in een van de (kap)schuren of de loods te doen.

We verkopen blikjes frisdrank, 0,0% bier, diverse waterijsjes en heerlijk Oans boerenroomijs. In het hoogseizoen serveren we in de weekeinden regelmatig snacks, pannekoeken, pizza of hamburgers. Het is dan mogelijk om mee te eten op inschrijving.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00