Veelgestelde vragen

Vragen over kamperen

Kampeerplekken zijn vanaf 14:00 uur beschikbaar en we vragen om op je vertrekdag de plek om uiterlijk 12:00u te verlaten.

De tenten zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur beschikbaar en we vragen om op je vertrekdag de plek om uiterlijk 11:00u te verlaten.

Kom je later dan 18:00u aan? Laat dit dan even weten door te reageren op de bevestigingsmail van je boeking.
Het is vanwege de nachtrust op de camping niet mogelijk om na 22:00u te arriveren.

Buiten schoolvakanties en feestdagen om is het mogelijk om eerder aan te komen of later te vertrekken. Je kunt deze optie selecteren als je boekt of je kunt van tevoren contact met ons opnemen.

Vroeg aankomen (v.a. 10:00u): €5,00
Laat vertrekken (uiterlijk 17:00u): €5,00

We zijn een minicamping gericht op gezinnen met kinderen tot ongeveer 10 jaar. We hebben gemerkt dat onze speeltoestellen en activiteiten het beste aansluiten bij deze leeftijdsgroep.

Wij richten ons in de eerste instantie op gezinnen met jonge kinderen, dus er is altijd reuring. Doordeweeks is het vaak lekker rustig, maar reken in weekeindes op spelende kinderen. Als je niet van een feestje, skelterraces, balletje trappen of dansen op de trampoline houdt, dan zijn andere campings wellicht voor jou geschikter.

Ja, je viervoeter is van harte welkom! Er is helaas alleen geen losloopplek op de camping of in de nabije omgeving. Op en rond de camping moet je hond altijd aangelijnd zijn.

Lees de onderstaande regels goed door:

 • Max. 2 honden per kampeerplaats.
 • Uw hond moet op de camping en rondom camping altijd aangelijnd zijn én onder begeleiding.
 • Uw hond de behoefte niet doen in de weilanden rondom de camping, hierdoor kunnen koeien van boeren in de omgeving ziek worden en doodgeboren kalveren krijgen.
 • Uw hond is niet toegestaan in de Delle, de Hooischuur, het sanitair, de dierenweide, in de speeltuin en het speelbos.
 • Ongelukjes op en rondom de camping dienen direct opgeruimd te worden. Gratis opruimzakjes zijn aanwezig.
 • Er lopen dieren op het kampeerterrein zoals paarden, koeien, kippen, ezels, geiten enz. Deze dieren mogen absoluut géén hinder ondervinden van uw hond.
 • Honden mogen geen overlast (bijv. continue blaffen of piepen) voor andere gasten veroorzaken.
 • Hondenrassen (en kruisingen) die behoren tot de groep 'hoog risico honden' en honden die kenmerken vertonen van aanvals- en verdedigingshonden zijn niet toegstaan op de camping. Stuur ons een bericht als je twijfelt.
 • Overtreding van de regels kunnen gevolgen hebben voor je verblijf op de camping.

Ja, dat kan tijdens je boekingsaanvraag bij 'opmerking'. Hier proberen we rekening mee te houden en afhankelijk van de beschikbaarheid kijken we wat er mogelijk is.

Let op: We geven voorrang aan gezinnen met kinderen voor het kampeerveld met de speelvoorzieningen.
Bekijk hier de plattegrond van de camping.

Elke kampeerplek heeft de beschikking over een 6Ah ( maximaal 1320 watt) stroomaansluiting. Voor het aansluiten heb je een blauwe campingstekker nodig (CEE, 3 polig).
Bij een kampeerplek is 5KWh inbegrepen per nacht. Dat is wat een kampeermiddel gemiddeld per dag vebruikt. Verbruik je meer? Geen probleem! Je betaalt dan 0,50 per KWh extra.

Geen probleem! Bezoekers moeten zich altijd eerst melden (ook als het om een kort bezoek gaat) en zijn welkom vanaf 9:00 uur tot 22:00 uur. Om uiterlijk 22:00 uur moet uw bezoek het terrein verlaten hebben. Honden van bezoekers zijn niet toegestaan.

Wil je meer dan 4 personen op een dag ontvangen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Er is geen koelkast voor algemeen gebruik. Voor gasten zonder koelkast, bijvoorbeeld in een tent, hebben we een oplossing.

Het is helaas niet toegestaan om een (open) vuurtje te stoken op je kampeerplek. Als de weersomstandigheden het toelaten zetten wij op een centrale plek een vuurton waarin we een vuurtje maken. Kom er gezellig bijzitten!

Het is wel mogelijk om bij ons een houtkachel te huren. Je vraagt je vast af: wat is dan het verschil met mijn vuurkorf, BBQ of kachel? Onze houtkachels zijn voorzien van speciale vonkenvangers. Hiermee voorkomen we brandschade bij andere kampeerders én dat vonken op dieren en gebouwen (met rieten kap) in de buurt terecht komen.

Hoe werkt het?

 • Vraag bij ons om een houtkachel. Afhankelijk van de weersomstandigheden, waarschuwingen door de brandweer en/of je plek bepalen we wat er mogelijk is.
 • Gebruik het hout dat je bij de kachel krijgt (geen gesprokkeld hout, resthout of tuinafval). Is je hout op? Dan kun je een nieuw netje hout bij ons kopen. Je huurt de kachel overigens per dag, niet totdat het hout op is 🙂
 • Beperk rookoverlast.
 • Plaats de kachel niet in de buurt van brandbare voorwerpen en op een ruime afstand van kampeermiddelen. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan jouw eigendommen of die van anderen.
 • Zet een emmer water in de buurt.
 • Zorg ervoor dat er bij open vuur altijd toezicht is en laat kinderen niet rommelen met het vuur.
 • Het is verleidelijk om lang bij de kachel te zitten, maar hou rekening met andere gasten en veroorzaak geen (geluids)overlast.
 • Ga niet slapen voordat het vuur gedoofd is.

Ja zeker! BBQ-en hoort bij kamperen toch? We vragen je alleen om op gas te BBQ-en en er voor te zorgen dat andere kampeerders er geen last van hebben. Bij bepaalde weersomstandigheden (bijvoorbeeld droogte, harde wind) vragen we om extra voorzichtig te zijn. Staat je BBQ niet op hoge poten? Dan vragen we je om een tegel onder de BBQ te leggen zodat het gras niet beschadigt.

Een kleine opzettent is mogelijk, maar graag altijd in overleg. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren of in het hoogseizoen vragen wij om een vergoeding.
Let op: Er mogen vanwege brandveiligheid niet meer dan 6 personen op één kampeerplek slapen en er moet voldoende afstand zijn tussen kampeermiddelen.

De WIFI is prima en er is dekking op vrijwel het hele terrein. Als campinggast kun je gratis gebruik maken van de WIFI.

Helaas hebben we nog geen beschikking over glasvezel, dus het netwerk is vooral geschikt voor huis-tuin-en-keuken gebruik. Streamen, gamen en grote bestanden downloaden is helaas niet mogelijk.

In 2024 hebben we in het voor- en naseizoen een beperkt aantal maandplaatsen voor mensen die langere tijd op de camping willen staan. Seizoensplaatsen hebben we niet. Heb je hierin interesse? Stuur ons een bericht.

We zullen eerlijk bekennen: We zijn over het algemeen niet zo dol op (grote) groepen die komen kamperen op onze minicamping. We hebben gemerkt dat ondanks onze heldere huisregels er toch vaak overlast ontstaat voor andere campinggasten. Dat zit 'm met name in het avond/nachtprogramma en overmatig alcoholgebruik en dat vinden we een slechte combinatie met een camping waar we vooral graag gezinnen met kinderen welkom heten. Als je denkt dat jouw groep hierop een uitzondering is, mail ons dan gerust voor de mogelijkheden. Vooral in het voor- of naseizoen denken we graag met je mee!

Wij hebben op het zuiden een rij flinke bomen en hierdoor is de ontvangst niet optimaal. Op sommige plekken heb je hier meer last van dan de andere, maar we kunnen geen ontvangst garanderen.

Wij hebben de beschikking over drie ruime grasvelden met prima drainage. Campers kunnen in principe lekker op het gras staan. Bij hevige of langdurige regenval kan het zijn dat we vragen aan camperaars om op verharde gedeeltes van onze camping te gaan staan.

Ja, dat kan kosteloos bij een minimaal verblijf van 3 nachten of tegen betaling.

Ja, dit is mogelijk achter het sanitairgebouw. Wij vragen je dringend om gebruik te maken van biologisch afbreekbare middelen in je toilet. Heb je dat niet? Dan kun je ook een scheutje schoonmaakazijn en afwasmiddel gebruiken. Gratis bij ons te verkrijgen.
Chemische middelen zijn niet toegestaan, omdat deze onze afvalwaterverwerking verstoren en schadelijk zijn voor het milieu.

Jazeker, laat het ons even weten als je wilt gaan wassen of drogen. Wassen kost 5,- en drogen ook.

Ja, dat kan. Tijdens het laagseizoen hebben we een speciaal tarief voor kampeermiddelen die leeg staan.

Wij hebben helaas nog geen laadpaal op de camping. Wel is er op 800 meter afstand een openbare laadpaal. We leggen u graag uit waar die staat.

Uiteraard. Wij vragen je om je accu bij je kampeermiddel op te laden. Het is niet toegestaan om dit in een van de (kap)schuren of de loods te doen.

We verkopen blikjes frisdrank, diverse waterijsjes en heerlijk Oans boerenroomijs. In het hoogseizoen organiseren we in het weekeinde onze inmiddels beroemde 'Pizza Party'. Je eet dan samen met andere campinggasten heerlijk verse pizza aan grote tafels in de Kapschuur. Of lekker in je voortent, dat kan natuurlijk ook.

Vragen over de huurtenten

Dat is afhankelijk van de beschikbaarheid van de tent. Neem hierover contact met ons op.

Ja, er staat een tafelmodelkoelkast in de tent met een klein vriesvakje. Hierin kun je je boodschappen koel bewaren.

Bij de huur van de tent zijn geen handdoeken inbegrepen.

Bij de huurt van de tent zijn opgemaakte bedden inbegrepen. Op elk bed ligt één middelhoog hoofdkussen en één middelwarm dekbed. Als je langer in de tent verblijft, dan wisselen wij regelmatig het beddegoed.

Nee, helaas. Huisdieren zijn niet toegestaan in de tenten.

Jazeker, laat het ons even weten als je wilt gaan wassen of drogen. Wassen kost 5,- en drogen ook.

Het is helaas niet toegestaan om een (open) vuurtje te stoken op je kampeerplek. Als de weersomstandigheden het toelaten zetten wij op een centrale plek een vuurton waarin we een vuurtje maken. Kom er gezellig bijzitten!

Het is wel mogelijk om bij ons een houtkachel te huren. Je vraagt je vast af: wat is dan het verschil met mijn vuurkorf, BBQ of kachel? Onze houtkachels zijn voorzien van speciale vonkenvangers. Hiermee voorkomen we brandschade bij andere kampeerders én dat vonken op dieren en gebouwen (met rieten kap) in de buurt terecht komen.

Hoe werkt het?

 • Vraag bij ons om een houtkachel. Afhankelijk van de weersomstandigheden, waarschuwingen door de brandweer en/of je plek bepalen we wat er mogelijk is.
 • Gebruik het hout dat je bij de kachel krijgt (geen gesprokkeld hout, resthout of tuinafval). Is je hout op? Dan kun je een netje hout bij ons kopen. Je huurt de kachel overigens per dag, niet totdat het hout op is 🙂
 • Beperk rookoverlast.
 • Plaats de kachel niet in de buurt van brandbare voorwerpen en op een ruime afstand van kampeermiddelen. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan jouw eigendommen of die van anderen.
 • Zet een emmer water in de buurt.
 • Zorg ervoor dat er bij open vuur altijd toezicht is en laat kinderen niet rommelen met het vuur.
 • Het is verleidelijk om lang bij de kachel te zitten, maar hou rekening met andere gasten en veroorzaak geen (geluids)overlast.
 • Ga niet slapen voordat het vuur gedoofd is.

Ja zeker! BBQ-en hoort bij kamperen toch? We vragen je alleen om op gas te BBQ-en en er voor te zorgen dat andere kampeerders er geen last van hebben. Bij bepaalde weersomstandigheden (bijvoorbeeld droogte, harde wind) vragen we om extra voorzichtig te zijn. Staat je BBQ niet op hoge poten? Dan vragen we je om een tegel onder de BBQ te leggen zodat het gras niet beschadigt.

De wifi is prima en er is dekking op vrijwel het hele terrein. Als campinggast kun je gratis gebruik maken van de wifi!

Helaas hebben we nog geen beschikking over glasvezel, dus het netwerk is vooral geschikt voor huis-tuin-en-keuken gebruik. Streamen, gamen en grote bestanden downloaden is helaas niet mogelijk.
Wifi boosters zijn niet toegestaan zodat we  alle gasten op het netwerk van een vergelijkbare verbinding kunnen voorzien.

We verkopen blikjes frisdrank, diverse waterijsjes en heerlijk Oans boerenroomijs. In het hoogseizoen organiseren we in het weekeinde onze beroemde 'Pizza Party' op inschrijving. Je eet dan samen met andere campinggasten heerlijk verse pizza aan grote tafels in de Kapschuur. Of lekker in je voortent, dat kan natuurlijk ook.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00