Met kinderen

Er is voor jonge kinderen van alles te doen en beleven op Camping de Portlander. Er zijn speeltoestellen, boerderijdieren, een klein kabouterbos, skelters, kinderfietsjes en in de vakanties organiseren we leuke activiteiten! Vaak voeren we ’s ochtends met de kinderen de ezels, kippen en geiten. Het hoogtepunt zijn de rondjes op de trekker! Het is altijd even tossen welke twee kindjes mee mogen bovenop de trekker en de rest mag mee achterin de aanhanger – ook papa’s, mama’s en opa’s en oma’s. Heel leuk even samen hobbelen met de haren in de wind of de koppies in de zon.

Maar als je een dagje in Salland op avontuur wilt, dan is de omgeving een verademing. Er is voor kinderen ontzettend veel te doen op en rond Sallandse Heuvelrug!

Avonturenpark Hellendoorn

Een geweldig pretpark, met meer dan dan 30 attracties voor jong en oud. Ooit begonnen als theehuis met speeltuin en nu een van de leukste pretparken van Nederland. Gelegen op slechts 15 minuten van Camping de Portlander.

Kinderboerderij Dondertman

Kinderboerderij Dondertman is een educatieve kinderboerderij waar heel veel te beleven en leren valt. Er is een grote speeltuin en in de vakatieperiodes zijn veel activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen. Wat denk je van broodjes bakken of vogelhuisjes maken? Op zo’n 10 minuten rijden afstand van de camping.

Speelbos Sallandse Heuvelrug

Een leerzaam speelbos in het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Je kunt hier klauteren, klimmen, spetteren en spelen! Er is tevens een route die je kunt volgen met diverse opdrachten. Bij het buitencentrum kun je een boekje kopen van Joep en Jonas de eekhoorn voor kinderen van 4-8 en 8-12 jaar. Parkeren is gratis en vergeet je laarzen niet!

Kinderwandelingen op de Holterberg

Volg de voetstappen van Daantje Das of het Groote Kikkerpad. Hele leuke kinderwandelingen met diverse activiteiten. Avontuur gegarandeerd! Elk seizoen wisselen de opdrachten die kinderen kunnen doen. Speciale opdrachtenboekjes zijn te koop bij Natuurmuseum Holterberg. Hier start het pad en er is een prachtig natuurdiorama.

Biggetjes knuffelen in Bathmen

Wel eens een varken van een glijbaan af zien gaan? In Bathmen kan het! Bij Piggy’s Palace kun je aanschouwen wat er komt kijken bij het houden van varkens. Je kunt meedoen aan een rondleiding, waarbij je zelfs even kunt knuffelen met biggetjes.

Eten bij de Sallandse Berg

De Sallandse Berg is een all-inclusive restaurant met speciale arrangementen voor kinderen én een aparte speelzaal. Zo wordt uit eten leuk voor jongen en oud! Er is tevens een groot terras, dus met mooi weer zit je gebakken.

Dinoland in Zwolle

In Dinoland ga je terug in de tijd en loop je soms tussen tientallen meters grote dino’s. Er valt vanalles te leren en er zijn heel veel leuke activiteiten en attracties.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00