Vieren & organiseren

Camping de Portlander is zeer geschikt voor groepen die overdag graag iets willen vieren of organiseren. Dit kan in ‘de Delle‘ (zittend is er plek voor ongeveer 60-70 personen) of bij mooi weer in ‘de Kapschuur‘ (80 personen). Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ‘de Groene Weide‘. Dit is een groot gazon waar je bijvoorbeeld een tent kunt plaatsen of spelletjes kunt doen. Voor alle plekken geldt dat kinderen zich lekker kunnen vermaken op de camping en dat de volwassenen een gezellige plek hebben om te praten en borrelen.

Heb je interesse om in 2023 een familiedag of evenement te organiseren? Wacht dan niet te lang met reserveren, want de agenda zit al aardig vol! Ben je nog niet helemaal zeker? Dan is het ook mogelijk om een optie te nemen die vier weken geldig is.

Op Camping de Portlander kun je je familiereünie, verjaardagsfeest of huwelijk in een landelijke, ongedwongen setting én voor een vriendelijke prijs organiseren!

We verzorgen graag voor jullie de koffie en thee. Fris, wijn en bier kun je zelf meebrengen en koudzetten in onze koelkast.

We bieden diverse soorten catering aan. Denk aan gebak bij de koffie, een heerlijk bittergarnituur bij de borrel of onze beroemde Sallandse BBQ met heerlijk vlees, huisgemaakte salades en knapperige friet. Regel je liever zelf de catering? Geen probleem! Je kunt eten laten bezorgen of een foodtruck uitnodigen om het diner voor jullie te verzorgen.

“We hebben een supergoed verzorgde familiedag gehad op Camping de Portlander. Volgend jaar weer!”

Familie Nijland

Op ons terrein zijn allerlei speelvoorzieningen voor kinderen, zoals een speeltuin, skelters, speelbos en boerderijdieren. De jongsten hoeven zich niet te vervelen. Voor volwassenen is er ook vanalles te doen. We verhuren oud Hollandse spellen zoals blikgooien, stokvangen en hoefijzer werpen. In de Delle hangt een groot TV-scherm waar je een familiequiz op kunt presenteren. Uiteraard denken we graag met je mee over de activiteiten. Er is veel mogelijk en we hebben diverse lokale contacten voor leuke activiteiten. Er is altijd iets te doen voor jong en oud!

Als er gasten van ver komen en niet over een eigen camper of caravan beschikken, dan kunnen ze ook blijven slapen in één van onze ingerichte De Waard tenten (4 personen), ons appartementje (max. 4 personen), een grote caravan (max. 6 personen) of in onze Lander caravan (2 personen).

Familiedag

Wat is er leuker dan met de hele familie samenkomen, spelletjes spelen, lekker BBQ-en en voldaan weer naar huis? Familieleden die van ver komen kunnen overnachten!

Trouwlocatie

In het voor- en naseizoen is het mogelijk om te trouwen bij Camping de Portlander. Een trouwfeest is maatwerk, dus we werken met diverse (lokale) bedrijven aan de mooiste dag van je leven!

Heidag

Camping de Portlander ligt bijna tegen de Sallandse Heuvelrug aan en je staat zó op de hei. Vergaderen doe je bij ons op het terrein en na de lunch fiets je met je collega’s naar de hei. Een échte heidag dus.

Cursuslocatie

De Delle is een fijne, ruime plek voor het geven van een cursus of training. We hebben diverse faciliteiten zoals whiteboards en een groot beeldscherm.

Evenement

Qua organiseren is er bij Camping de Portlander heel veel mogelijk. We ontvangen veel diverse groepen zoals bijvoorbeeld oldtimerclubs, kampeerverenigingen en stichtingen.

Kinderfeestje

Camping de Portlander is een echte familiecamping, dus er zijn veel voorzieningen voor kinderen. Een ideale plek om een kinderfeestje te organiseren!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we sturen zo snel mogelijk een prijslijst. Wil je een feest bespreken of doorspreken, maak dan altijd een afspraak, zodat je zeker weet dat we alle tijd voor jullie hebben.

Als je nog geen idee hebt welke ruimte, laat de vakjes dan open. We zullen dan een suggestie doen.

Centraal gelegen locatie

Camping de Portlander is centraal gelegen in Nederland. Je kunt het eenvoudig via doorgaande wegen bereiken en vanaf de meeste grote steden ben je er binnen anderhalf uur.

Vanaf Amsterdam, begin A1
Vanaf Utrecht, begin A28
Vanaf Groningen, begin A28
Vanaf Den Bosch, begin A59
Vanaf Eindhoven, begin A50
Vanaf Den Haag, begin A12
Vanaf Rotterdam, A20/A16

1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 20 minuten
1 uur en 30 minuten
1 uur en 45 minuten
1 uur en 45 minuten

Via het formulier op deze pagina kun je een optie aanvragen voor een bepaalde datum, deze is vier weken geldig. Als er nieuwe aanvragen binnenkomen, dan kan het zijn dat we contact je opnemen om te vragen of je nog interesse hebt in de aanvraag.

Ja, dat kan! Graag wel vooraf een afspraak maken via het formulier op deze pagina.

Dat hangt er een beetje vanaf of je wilt staan of zitten. Voor de Delle geldt dat er zo'n 60-70 personen kunnen zitten. Voor de Kapschuur is dat iets meer, ongeveer 80 personen. Voor de Groene Weide geldt dat wij in de open lucht maximaal 100 personen kunnen ontvangen. Voor grotere groepen moeten wij een evenementenvergunning aanvragen.

Een reservering is maximaal 6 uur tussen 12:00u en 20:00u. In het voor- en naseizoen van de camping zijn in overleg iets ruimtere tijden mogelijk.

Wij houden wel van een beetje muziek! Luide versterkte muziek staan wij helaas niet toe, omdat wij vaak ook campinggasten op het terrein hebben. Om uiterlijk 22:00u moet het stil zijn op de camping.

Ja, dat is mogelijk! We hebben een grote koelkast waar je je drankjes in koud kunt zetten. Dat kan op de dag zelf, vanaf 10:00u. Het is ook mogelijk een koelwagen te plaatsen (hier zijn kosten aan verbonden). Koffie en thee verzorgen wij graag voor jullie.

Ja, uiteraard. Als dagbezoeker van de camping kunnen kinderen gebruik maken van de speelvoorzieningen zoals de zandbak, skelters, schommel etc.

Ja, dat is mogelijk. Er is een eenvoudige keuken waar je gebruik van kunt maken en er is voldoende servies en bestek. Tevens is het mogelijk een foodtruck of snackwagen te laten komen (hier zijn kosten aan verbonden).

 

Geen probleem! Wat denk je van onze beroemde Sallandse BBQ, het Mexicaanse burrito buffet of de Pizza Party? We ontzorgen je volledig! Stuur ons een bericht via het formulier op deze pagina voor de mogelijkheden!

Ja, we verwachten dat je de ruimte bij vertrek weer netjes achterlaat.

De Delle is een goed geisoleerde ruimte en wordt beperkt verwarmd. In het voor- en naseizoen is het mogelijk om extra te verwarmen. Koeling is helaas niet mogelijk, met uitzondering van wat ventilatoren.

Op het terrein kun je diverse spelletjes organiseren en wij hebben ook het een en ander beschikbaar. Denk aan een sjoelbak, kubb, touwtrekken, hoefijzer werpen, voetballen etc. Graag vooraf even laten weten als je hier gebruik van wilt maken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00