Vieren & organiseren

Camping de Portlander is zeer geschikt voor groepen die graag iets willen vieren of organiseren. Dit kan in onze kantine ‘de Delle’ (zittend is er plek voor max. 75 personen) of bij mooi weer in ‘de Kapschuur’ (max. 80 personen). Op beide plekken geldt dat kinderen lekker buiten kunnen spelen in de speeltuin op een relatief veilige plek (bij ons kunnen kindjes niet zomaar de straat op rennen). Als er gasten van ver komen maar niet over een eigen kampeermiddel beschikken, kunnen ze ook bij ons blijven slapen in een De Waard tent (maximaal 6 gasten) of een appartement voor 2 à 3 gasten. Bij ons kun je je familiereünie, verjaardagsfeest of huwelijk in een landelijke, ongedwongen setting en voor een klein prijsje organiseren.

De dranken neem je bij ons af (m.u.v. alcoholische dranken, dit mogen wij niet schenken dus kunnen jullie zelf meebrengen). We werken met een selfservice koelkast en we rekenen af op basis van nacalculatie. Ook kunnen we grote kannen koffie en thee verzorgen. Voor de kleinsten zetten we kosteloos een lekkere limotap neer.

We bieden diverse soorten catering aan, zoals onze Sallandse boerenbbq, goed gevulde borrelplanken, bittergarnituur of een een lekker bord gegrilde kip, patat en sla. In overleg is het ook mogelijk om zelf je hapjes en eten te maken en mee naar ons te nemen, eten van je lievelingsrestaurant te laten bezorgen of zelfs een foodtruck te regelen.

Verder verhuren wij oud Hollandse spellen tegen een kleine prijs, leuk voor jong en oud!

Familiedag

Wat is er leuker dan met de hele familie samenkomen, spelletjes spelen, lekker BBQ-en en voldaan weer naar huis? Familieleden die van ver komen kunnen overnachten!

Trouwlocatie

In het voor- en naseizoen is het mogelijk om te trouwen bij Camping de Portlander. Een trouwfeest is maatwerk, dus we werken met diverse (lokale) bedrijven voor jullie aan een uniek moment.

Heidag

Camping de Portlander ligt bijna tegen de Sallandse Heuvelrug aan en je staat zó op de hei. Vergaderen doe je bij ons op het terrein en na de lunch fiets je met je collega’s naar de hei. Een échte heidag dus.

Cursuslocatie

De Delle is een fijne, ruime plek voor het geven van een cursus of training. We hebben diverse faciliteiten zoals whiteboards en een groot beeldscherm.

Organiseren

Qua organiseren is er bij Camping de Portlander heel veel mogelijk. We ontvangen veel diverse groepen zoals bijvoorbeeld oldtimerclubs, kampeerverenigingen en stichtingen.

Kinderfeestje

Camping de Portlander is een familiecamping, dus er zijn veel voorzieningen voor kinderen. Een ideale plek om een kinderfeestje te organiseren!

Centraal gelegen locatie

Camping de Portlander is centraal gelegen in Nederland. Je kunt het eenvoudig via doorgaande wegen bereiken en vanaf de meeste grote steden ben je er binnen anderhalf uur.

Vanaf Amsterdam, begin A1
Vanaf Utrecht, begin A28
Vanaf Groningen, begin A28
Vanaf Den Bosch, begin A59
Vanaf Eindhoven, begin A50
Vanaf Den Haag, begin A12
Vanaf Rotterdam, A20/A16

1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 20 minuten
1 uur en 30 minuten
1 uur en 45 minuten
1 uur en 45 minuten

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we sturen zo snel mogelijk een prijslijst. Wil je een feest bespreken of doorspreken, maak dan altijd een afspraak, zodat je zeker weet dat we alle tijd voor jullie hebben.

Als je nog geen idee hebt welke ruimte, laat de vakjes dan open. We zullen dan een suggestie doen.

*Vanwege de verzekering is het is helaas niet toegestaan om zelf te frituren, BBQ-en of grillen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00