Vieren & organiseren

Camping de Portlander is heel geschikt voor groepen die overdag graag iets willen vieren of organiseren. Dit kan in ‘de Delle‘ (zittend is er plek voor ongeveer 60 personen) of bij mooi weer in ‘de Kapschuur‘ (70 personen). Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ‘de Groene Weide‘. Dit is een groot gazon waar je bijvoorbeeld een tent kunt plaatsen of spelletjes kunt doen. Voor alle plekken geldt dat kinderen zich heerlijk kunnen vermaken op de camping en dat de volwassenen een gezellige plek hebben om te praten en borrelen.

Heb je interesse om in 2024 een familiedag of evenement te organiseren? Onze nieuwe prijzen en voorwaarden zijn nog niet bekend, maar je kunt al wel vast een optie nemen of informatie aanvragen. Vul het onderstaande formulier in voor de mogelijkheden.

Op Camping de Portlander kun je je familiereünie, verjaardagsfeest of huwelijk in een landelijke, ongedwongen setting én voor een vriendelijke prijs organiseren!

We verzorgen graag voor jullie de koffie en thee. Fris, wijn en bier kun je zelf meebrengen en koudzetten in onze koelkast.

We bieden diverse soorten catering aan. Denk aan gebak bij de koffie, een heerlijk bittergarnituur bij de borrel of onze beroemde Sallandse BBQ met heerlijk vlees, huisgemaakte salades en knapperige friet. Regel je liever zelf de catering? Geen probleem! Je kunt eten laten bezorgen of een foodtruck uitnodigen om het diner voor jullie te verzorgen.

“We hebben een supergoed verzorgde familiedag gehad op Camping de Portlander. Volgend jaar weer!”

Familie Nijland

Op ons terrein zijn allerlei speelvoorzieningen voor kinderen, zoals een speeltuin, skelters, speelbos en boerderijdieren. De jongsten hoeven zich niet te vervelen. Voor volwassenen is er ook vanalles te doen. We verhuren oud Hollandse spellen zoals blikgooien, stokvangen en hoefijzer werpen. In de Delle hangt een groot TV-scherm waar je een familiequiz op kunt presenteren. Uiteraard denken we graag met je mee over de activiteiten. Er is veel mogelijk en we hebben diverse lokale contacten voor leuke activiteiten. Er is altijd iets te doen voor jong en oud!

Familiedag

Wat is er leuker dan met de hele familie samenkomen, spelletjes spelen, lekker BBQ-en en voldaan weer naar huis? Familieleden die van ver komen kunnen overnachten!

Trouwlocatie

In het voor- en naseizoen is het mogelijk om te trouwen bij Camping de Portlander. Een trouwfeest is maatwerk, dus we werken met diverse (lokale) bedrijven aan de mooiste dag van je leven!

Heidag

Camping de Portlander ligt bijna tegen de Sallandse Heuvelrug aan en je staat zó op de hei. Vergaderen doe je bij ons op het terrein en na de lunch fiets je met je collega’s naar de hei. Een échte heidag dus.

Cursuslocatie

De Delle is een fijne, ruime plek voor het geven van een cursus of training. We hebben diverse faciliteiten zoals whiteboards en een groot beeldscherm.

Evenement

Qua organiseren is er bij Camping de Portlander heel veel mogelijk. We ontvangen veel diverse groepen zoals bijvoorbeeld oldtimerclubs, kampeerverenigingen en stichtingen.

Kinderfeestje

Camping de Portlander is een echte familiecamping, dus er zijn veel voorzieningen voor kinderen. Een ideale plek om een kinderfeestje te organiseren!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we sturen zo snel mogelijk een prijslijst. Wil je een feest bespreken of doorspreken, maak dan altijd een afspraak, zodat je zeker weet dat we alle tijd voor jullie hebben.

Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie is het vanwege de drukte op de camping in principe niet mogelijk om iets te organiseren.
De eindtijd is uiterlijk 20:00u
Als je nog geen idee hebt welke ruimte, laat de vakjes dan open. We zullen dan een suggestie doen.

Centraal gelegen locatie

Camping de Portlander is centraal gelegen in Nederland. Je kunt het eenvoudig via doorgaande wegen bereiken en vanaf de meeste grote steden ben je er binnen anderhalf uur.

Vanaf Amsterdam, begin A1
Vanaf Utrecht, begin A28
Vanaf Groningen, begin A28
Vanaf Den Bosch, begin A59
Vanaf Eindhoven, begin A50
Vanaf Den Haag, begin A12
Vanaf Rotterdam, A20/A16

1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 20 minuten
1 uur en 30 minuten
1 uur en 45 minuten
1 uur en 45 minuten

Via het formulier op deze pagina kun je een optie aanvragen voor een bepaalde datum, deze is vier weken geldig. Als er nieuwe aanvragen binnenkomen, dan kan het zijn dat we contact je opnemen om te vragen of je nog interesse hebt in de aanvraag.

Ja, dat kan, maar alleen op afspraak. Graag vooraf via dit formulier een afspraak plannen.

Dat hangt er een beetje vanaf of je wilt staan of zitten. Voor de Delle geldt dat er zo'n 60 personen kunnen zitten. Voor de Kapschuur is dat iets meer, ongeveer 70 personen. Voor de Groene Weide geldt dat wij in de open lucht maximaal 100 personen kunnen ontvangen. Voor grotere groepen moeten wij een evenementenvergunning aanvragen.

Luide versterkte muziek staan wij helaas niet toe, omdat wij vaak ook campinggasten op het terrein hebben. Een rustig muziekje in de Delle is geen probleem.

Ja, in principe zijn wij wel in voor een feestje. Maar we moeten ook bekennen: we zijn in de eerste instantie een familiecamping en géén feestlocatie. We vinden het belangrijk dat wij en onze campinggasten geen overlast ondervinden. Overmatig alcoholgebruik stellen wij niet op prijs. Muziek is (in overleg) alleen in de Delle toegestaan en om 20:00u moeten de gasten het terrein weer verlaten hebben.

Ja, dat is mogelijk! We hebben een grote koelkast waar je je drankjes in koud kunt zetten. Dat kan op de dag zelf, vanaf 10:00u. Wil je je drankjes eerder brengen? Als er geen andere boekingen zijn, dan is dat mogelijk tegen betaling. Het is ook mogelijk tegen betaling een koelwagen te plaatsen. Koffie en thee verzorgen wij graag voor jullie.

Ja, kinderen kunnen gebruik maken van de speelvoorzieningen zoals de zandbak, skelters, schommel etc. De overige bezoekers vragen wij zoveel mogelijk bij de ruimte te blijven die gereserveerd is.

Ja, dat is mogelijk. Er is een eenvoudige keuken waar je gebruik van kunt maken en er is voldoende servies en bestek. Tevens is het mogelijk een foodtruck of snackwagen te laten komen (hier zijn kosten aan verbonden).

Geen probleem! Wat denk je van onze beroemde Sallandse BBQ, het Mexicaanse burrito buffet of de Pizza Party? We ontzorgen je volledig! Stuur ons een bericht via het formulier op deze pagina voor de mogelijkheden!

Ja, we verwachten dat je de ruimte bij vertrek weer netjes achterlaat.

Een reservering is maximaal 6 uur tussen 12:00u en 20:00u. In het voor- en naseizoen van de camping zijn in overleg iets ruimere tijden mogelijk. 22:00u is in dat geval de uiterlijke tijd dat iedereen het terrein verlaten moet hebben.

De Delle is een goed geisoleerde ruimte en wordt beperkt verwarmd. In het voor- en naseizoen is het mogelijk om extra te verwarmen. Koeling is helaas niet mogelijk, met uitzondering van wat ventilatoren.

In overleg kun je op het terrein diverse spelletjes organiseren en wij hebben ook het een en ander beschikbaar. Denk aan een sjoelbak, kubb, touwtrekken, hoefijzer werpen, voetballen etc. Graag vooraf even laten weten als je hier gebruik van wilt maken, dan zorgen wij voor een plekje voor jullie.

Dit is vaak geen probleem, maar graag altijd even in overleg. Voor het plaatsen van een springkussen (met blower) rekenen wij 10,-.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00