Vieren & organiseren

Camping de Portlander is heel geschikt voor dagbezoekers die overdag graag iets willen vieren of organiseren. Dit kan in ‘de Delle‘ (zittend is er plek voor ongeveer 60 personen) of bij mooi weer in ‘de Kapschuur‘ (70 personen). Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ‘de Groene Weide‘. Dit is een groot gazon waar je bijvoorbeeld een tent kunt plaatsen of spelletjes kunt doen. Voor alle plekken geldt dat kinderen zich heerlijk kunnen vermaken op de camping en dat de volwassenen een gezellige plek hebben om te praten en borrelen.

Heb je interesse om in 2024 een familiedag of evenement te organiseren?
Vul het formulier onder aan deze pagina in voor de mogelijkheden!

Op Camping de Portlander kun je je familiedag, verjaardagsfeest of huwelijk in een landelijke, ongedwongen setting én voor een vriendelijke prijs organiseren!

We verzorgen voor jullie de koffie en thee. Fris, wijn en bier kun je zelf meebrengen en koudzetten in onze koelkast.

We bieden diverse soorten catering aan. Denk aan gebak bij de koffie, een heerlijk bittergarnituur bij de borrel of onze beroemde Sallandse BBQ met heerlijk vlees, huisgemaakte salades en knapperige friet. Nieuw is onze ‘Pizza Party’! Verse pizza’s recht uit onze steenoven op jouw bord.

Regel je liever zelf de catering? Geen probleem! Je kunt eten laten bezorgen of een foodtruck uitnodigen om het diner voor jullie te verzorgen.

“We hebben een supergoed verzorgde familiedag gehad op Camping de Portlander. Volgend jaar weer!”

Familie Nijland

Op ons terrein zijn allerlei speelvoorzieningen voor kinderen, zoals een speeltuin, skelters, speelbos en boerderijdieren. De jongsten hoeven zich niet te vervelen. Voor volwassenen is er ook vanalles te doen. We verhuren oud Hollandse spellen zoals blikgooien, stokvangen en hoefijzer werpen. In de Delle hangt een groot TV-scherm waar je een familiequiz op kunt presenteren. Uiteraard denken we graag met je mee over de activiteiten. Er is veel mogelijk en we hebben diverse lokale contacten voor leuke activiteiten. Er is altijd iets te doen voor jong en oud!

Familiedag

Wat is er leuker dan met de hele familie samenkomen, spelletjes spelen, lekker BBQ-en en voldaan weer naar huis? Familieleden die van ver komen kunnen overnachten!

Trouwlocatie

In het voor- en naseizoen is het mogelijk om te trouwen bij Camping de Portlander. Een trouwfeest is maatwerk, dus we werken met diverse (lokale) bedrijven aan de mooiste dag van je leven!

Heidag

Camping de Portlander ligt bijna tegen de Sallandse Heuvelrug aan en je staat zó op de hei. Vergaderen doe je bij ons op het terrein en na de lunch fiets je met je collega’s naar de hei. Een échte heidag dus.

Cursuslocatie

De Delle is een fijne, ruime plek voor het geven van een cursus of training. We hebben diverse faciliteiten zoals whiteboards en een groot beeldscherm.

Treffen

Qua organiseren is er bij Camping de Portlander heel veel mogelijk. We ontvangen veel diverse groepen zoals bijvoorbeeld oldtimerclubs, kampeerverenigingen en stichtingen.

Kinderfeestje

Camping de Portlander is een echte familiecamping, dus er zijn veel voorzieningen voor kinderen. Een ideale plek om een kinderfeestje te organiseren!

Het is mogelijk om iets op de camping als (dag)gast te organiseren van 15 maart tot en met 31 oktober. Vanwege de drukte op de camping is het niet mogelijk tijdens Hemelvaart, Pinksteren of in de zomervakantie als groep gebruik te maken van onze ruimtes. Deze houden we vrij voor onze kampeerders en onze pizza avonden.

Via het formulier op deze pagina kun je een optie aanvragen voor een bepaalde datum. 

Dat hangt er een beetje vanaf of je wilt staan of zitten. Voor de Delle geldt dat er zo'n 60 personen kunnen zitten. Voor de Kapschuur is dat iets meer, ongeveer 70 personen. Voor de Groene Weide geldt dat wij in de open lucht maximaal 100 personen kunnen ontvangen. Voor grotere groepen moeten wij een evenementenvergunning aanvragen.

Ja, in principe zijn wij wel in voor een feestje. Maar we moeten ook bekennen: we zijn in de eerste instantie een familiecamping en géén feestlocatie. We vinden het belangrijk dat wij en onze campinggasten geen overlast ondervinden. Overmatig alcoholgebruik stellen wij niet op prijs. Muziek is (in overleg) alleen in de Delle toegestaan en om 20:00u moeten de gasten het terrein weer verlaten hebben.

Ja, dat kan, maar alleen op afspraak. Graag vooraf via dit formulier een afspraak plannen.

Luide versterkte muziek staan wij helaas niet toe, omdat wij vaak ook campinggasten op het terrein hebben. Een rustig muziekje in de Delle is geen probleem. In het voor- en naseizoen hebben we ruimere mogelijkheden.

Ja, dat is mogelijk. We hebben een grote koelkast waar je je drankjes in koud kunt zetten. Dat kan op de dag zelf, vanaf 10:00u. Het is ook mogelijk tegen betaling een koelwagen te plaatsen. Koffie en thee verzorgen wij graag voor jullie.

Ja, kinderen kunnen gebruik maken van de speelvoorzieningen zoals de zandbak, skelters, schommel etc. De overige bezoekers vragen wij zoveel mogelijk in de buurt te blijven bij de ruimte die gereserveerd is.

Ja, dat is mogelijk. Er is een eenvoudige keuken waar je gebruik van kunt maken en er is voldoende servies en bestek. Het is vanwege onze verzekering niet toegestaan om zelf te bakken (oven/frituur), grillen of airfryen etc. Mocht er een snackwagen, foodtruck etc. nodig zijn, dan zijn rekenen wij 20,- voor de standplaats met elektra.

Geen probleem! Wat denk je van onze beroemde Sallandse BBQ of de Pizza Party? We ontzorgen je volledig! Stuur ons een bericht via het formulier op deze pagina voor de prijzen en mogelijkheden.

Ja, we verwachten dat je de ruimte bij vertrek weer netjes achterlaat. Bezem, poetsdoeken en theedoeken liggen bij aanvang klaar. Geen zin in de schoonmaak of de afwas? Dan doen wij het voor je! Hier zijn kosten aan verbonden.
Als wij de catering doen, doen wij de afwas van het eten.

Een ruimte is 6 uur beschikbaar tussen 12:00u en 20:00u. Om 20.00 uur moeten alle gasten en organisatie het terrein weer verlaten hebben. Eerder beginnen of uitloop is tijdens het campingseizoen niet mogelijk. Daarbuiten zijn we flexibeler.

De Delle is een goed geisoleerde ruimte en wordt beperkt verwarmd. In het voor- en naseizoen is het mogelijk om extra te verwarmen. Koeling is helaas niet mogelijk, met uitzondering van wat ventilatoren.

In overleg kun je op het terrein diverse spelletjes organiseren en wij hebben ook het een en ander beschikbaar. Denk aan een sjoelbak, kubb, touwtrekken, hoefijzer werpen, voetballen etc. Graag vooraf even laten weten als je hier gebruik van wilt maken, dan zorgen wij voor een plekje voor jullie.

Dit is vaak geen probleem, maar graag altijd even in overleg. Voor het plaatsen van een springkussen (met blower) rekenen wij 10,-.

In principe huur je de ruimte exclusief, maar zeker bij de Delle is het mogelijk dat campinggasten gebruik maken van het sanitair of een ijsje pakken uit de vriezer. Campinggasten moeten hier ongehinderd gebruik van kunnen maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we sturen zo snel mogelijk een prijslijst. Wil je een feest bespreken of doorspreken, maak dan altijd een afspraak, zodat je zeker weet dat we alle tijd voor jullie hebben.

Beschrijf je verzoek zo uitgebreid mogelijk, zodat we goed kunnen beoordelen welke mogelijkheden we voor je hebben. Denk aan gelegenheid, activiteiten, samenstelling groep en of je speciale wensen hebt.
Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie (6 juli t/m 1 september) is het vanwege de drukte op de camping niet mogelijk om iets te organiseren.
Tijdsduur is maximaal 6 uur tussen 12:00u en 20:00u. De eindtijd is uiterlijk 20:00u. Buiten het hoogseizoen zijn uitzonderingen in overleg mogelijk.

Centraal gelegen locatie

Camping de Portlander is centraal gelegen in Nederland. Je kunt het eenvoudig via doorgaande wegen bereiken en vanaf de meeste grote steden ben je er binnen anderhalf uur.

Vanaf Amsterdam, begin A1
Vanaf Utrecht, begin A28
Vanaf Groningen, begin A28
Vanaf Den Bosch, begin A59
Vanaf Eindhoven, begin A50
Vanaf Den Haag, begin A12
Vanaf Rotterdam, A20/A16

1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 20 minuten
1 uur en 30 minuten
1 uur en 45 minuten
1 uur en 45 minuten