Vieren & organiseren

Camping de Portlander is zeer geschikt voor groepen die graag iets willen vieren of organiseren. Dit kan in ‘de Delle‘ (zittend is er plek voor ongeveer 70 personen) of bij mooi weer in ‘de Kapschuur‘ (80 personen). Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ‘de Groene Weide‘. Dit is een groot gazon waar je bijvoorbeeld een tent kunt plaatsen of spelletjes kunt doen. Voor alle plekken geldt dat kinderen zich lekker kunnen vermaken op de camping en dat de volwassenen een gezellige plek hebben om te praten en borrelen.

Heb je interesse om in 2023 een familiedag of evenement te organiseren? Wacht dan niet te lang met reserveren, want de agenda stroomt al aardig vol! Ben je nog niet helemaal zeker? Dan is het ook mogelijk om een optie te nemen die vier weken geldig is.

Op Camping de Portlander kun je je familiereünie, verjaardagsfeest of huwelijk in een landelijke, ongedwongen setting én voor een vriendelijke prijs organiseren!

We verzorgen graag voor jullie de koffie en thee. Fris, wijn en bier kun je zelf meebrengen en koudzetten in onze koelkast.

We bieden diverse soorten catering aan. Denk aan gebak bij de koffie, een heerlijk bittergarnituur bij de borrel of onze beroemde Sallandse BBQ met heerlijk vlees, huisgemaakte salades en knapperige friet. Regel je liever zelf de catering? Geen probleem! Je kunt eten laten bezorgen of een foodtruck uitnodigen om het diner voor jullie te verzorgen.

“We hebben een supergoed verzorgde familiedag gehad op Camping de Portlander. Volgend jaar weer!”

Familie Nijland

Op ons terrein zijn allerlei speelvoorzieningen voor kinderen, zoals een speeltuin, skelters, speelbos en boerderijdieren. De jongsten hoeven zich niet te vervelen. Voor volwassenen is er ook vanalles te doen. We verhuren oud Hollandse spellen zoals blikgooien, stokvangen en hoefijzer werpen. In de Delle hangt een groot TV-scherm waar je een familiequiz op kunt presenteren. Uiteraard denken we graag met je mee over de activiteiten. Er is veel mogelijk en we hebben diverse lokale contacten voor leuke activiteiten. Er is altijd iets te doen voor jong en oud!

Als er gasten van ver komen en niet over een eigen camper of caravan beschikken, dan kunnen ze ook blijven slapen in een ingerichte De Waard tent (4 personen) of in onze Lander caravan (2 personen).

Familiedag

Wat is er leuker dan met de hele familie samenkomen, spelletjes spelen, lekker BBQ-en en voldaan weer naar huis? Familieleden die van ver komen kunnen overnachten!

Trouwlocatie

In het voor- en naseizoen is het mogelijk om te trouwen bij Camping de Portlander. Een trouwfeest is maatwerk, dus we werken met diverse (lokale) bedrijven aan de mooiste dag van je leven!

Heidag

Camping de Portlander ligt bijna tegen de Sallandse Heuvelrug aan en je staat zó op de hei. Vergaderen doe je bij ons op het terrein en na de lunch fiets je met je collega’s naar de hei. Een échte heidag dus.

Cursuslocatie

De Delle is een fijne, ruime plek voor het geven van een cursus of training. We hebben diverse faciliteiten zoals whiteboards en een groot beeldscherm.

Evenement

Qua organiseren is er bij Camping de Portlander heel veel mogelijk. We ontvangen veel diverse groepen zoals bijvoorbeeld oldtimerclubs, kampeerverenigingen en stichtingen.

Kinderfeestje

Camping de Portlander is een echte familiecamping, dus er zijn veel voorzieningen voor kinderen. Een ideale plek om een kinderfeestje te organiseren!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we sturen zo snel mogelijk een prijslijst. Wil je een feest bespreken of doorspreken, maak dan altijd een afspraak, zodat je zeker weet dat we alle tijd voor jullie hebben.

Als je nog geen idee hebt welke ruimte, laat de vakjes dan open. We zullen dan een suggestie doen.

Centraal gelegen locatie

Camping de Portlander is centraal gelegen in Nederland. Je kunt het eenvoudig via doorgaande wegen bereiken en vanaf de meeste grote steden ben je er binnen anderhalf uur.

Vanaf Amsterdam, begin A1
Vanaf Utrecht, begin A28
Vanaf Groningen, begin A28
Vanaf Den Bosch, begin A59
Vanaf Eindhoven, begin A50
Vanaf Den Haag, begin A12
Vanaf Rotterdam, A20/A16

1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 15 minuten
1 uur en 20 minuten
1 uur en 30 minuten
1 uur en 45 minuten
1 uur en 45 minuten

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00