Veelgestelde vragen over organiseren

Het is mogelijk om iets op de camping als (dag)gast te organiseren van 15 maart tot en met 31 oktober. Vanwege de drukte op de camping is het niet mogelijk tijdens Hemelvaart, Pinksteren of in de zomervakantie als groep gebruik te maken van onze ruimtes. Deze houden we vrij voor onze kampeerders en onze pizza avonden.

Via het formulier op deze pagina kun je een optie aanvragen voor een bepaalde datum. 

Dat hangt er een beetje vanaf of je wilt staan of zitten. Voor de Delle geldt dat er zo'n 60 personen kunnen zitten. Voor de Kapschuur is dat iets meer, ongeveer 70 personen. Voor de Groene Weide geldt dat wij in de open lucht maximaal 100 personen kunnen ontvangen. Voor grotere groepen moeten wij een evenementenvergunning aanvragen.

Ja, in principe zijn wij wel in voor een feestje. Maar we moeten ook bekennen: we zijn in de eerste instantie een familiecamping en géén feestlocatie. We vinden het belangrijk dat wij en onze campinggasten geen overlast ondervinden. Overmatig alcoholgebruik stellen wij niet op prijs. Muziek is (in overleg) alleen in de Delle toegestaan en om 20:00u moeten de gasten het terrein weer verlaten hebben.

Ja, dat kan, maar alleen op afspraak. Graag vooraf via dit formulier een afspraak plannen.

Luide versterkte muziek staan wij helaas niet toe, omdat wij vaak ook campinggasten op het terrein hebben. Een rustig muziekje in de Delle is geen probleem. In het voor- en naseizoen hebben we ruimere mogelijkheden.

Ja, dat is mogelijk. We hebben een grote koelkast waar je je drankjes in koud kunt zetten. Dat kan op de dag zelf, vanaf 10:00u. Het is ook mogelijk tegen betaling een koelwagen te plaatsen. Koffie en thee verzorgen wij graag voor jullie.

Ja, kinderen kunnen gebruik maken van de speelvoorzieningen zoals de zandbak, skelters, schommel etc. De overige bezoekers vragen wij zoveel mogelijk in de buurt te blijven bij de ruimte die gereserveerd is.

Ja, dat is mogelijk. Er is een eenvoudige keuken waar je gebruik van kunt maken en er is voldoende servies en bestek. Het is vanwege onze verzekering niet toegestaan om zelf te bakken (oven/frituur), grillen of airfryen etc. Mocht er een snackwagen, foodtruck etc. nodig zijn, dan zijn rekenen wij 20,- voor de standplaats met elektra.

Geen probleem! Wat denk je van onze beroemde Sallandse BBQ of de Pizza Party? We ontzorgen je volledig! Stuur ons een bericht via het formulier op deze pagina voor de prijzen en mogelijkheden.

Ja, we verwachten dat je de ruimte bij vertrek weer netjes achterlaat. Bezem, poetsdoeken en theedoeken liggen bij aanvang klaar. Geen zin in de schoonmaak of de afwas? Dan doen wij het voor je! Hier zijn kosten aan verbonden.
Als wij de catering doen, doen wij de afwas van het eten.

Een ruimte is 6 uur beschikbaar tussen 12:00u en 20:00u. Om 20.00 uur moeten alle gasten en organisatie het terrein weer verlaten hebben. Eerder beginnen of uitloop is tijdens het campingseizoen niet mogelijk. Daarbuiten zijn we flexibeler.

De Delle is een goed geisoleerde ruimte en wordt beperkt verwarmd. In het voor- en naseizoen is het mogelijk om extra te verwarmen. Koeling is helaas niet mogelijk, met uitzondering van wat ventilatoren.

In overleg kun je op het terrein diverse spelletjes organiseren en wij hebben ook het een en ander beschikbaar. Denk aan een sjoelbak, kubb, touwtrekken, hoefijzer werpen, voetballen etc. Graag vooraf even laten weten als je hier gebruik van wilt maken, dan zorgen wij voor een plekje voor jullie.

Dit is vaak geen probleem, maar graag altijd even in overleg. Voor het plaatsen van een springkussen (met blower) rekenen wij 10,-.

In principe huur je de ruimte exclusief, maar zeker bij de Delle is het mogelijk dat campinggasten gebruik maken van het sanitair of een ijsje pakken uit de vriezer. Campinggasten moeten hier ongehinderd gebruik van kunnen maken.