Voorzieningen

We zijn een kleine camping, maar we hebben diverse faciliteiten die het verblijf van jou en je gezin aangenaam maken!

Spelen

Op onze kindvriendelijke camping is voor de jongsten altijd wat te doen. We hebben geen animatieteam, maar we organiseren in het hoogseizoen regelmatig leuke activiteiten als er voldoende animo is. Verder beschikken we over een heleboel skelters, fietsen, bolderkarren en stepjes waar kinderen op avontuur kunnen.

Op de camping lopen diverse kleine boerderijdieren. Onze drie ezels Jolien, Donkey en Eva zijn altijd in voor een handje hooi of een wortel. Ze laten zich graag aaien en als de kinderen het leuk vinden kunnen ze helpen met de verzorging. Maar de ezeltjes zijn niet alleen: wat dacht je van onze geiten, kippen, ganzen, pauwen en konijnen? Een echte beestenboel!

Sanitair

Op de camping hebben we eenvoudig sanitair. Hier lees je er meer over.

Huren

We verhuren diverse dingen die je campingverblijf nóg plezieriger of leuker maken. Bijvoorbeeld picknicktafels, fietsen, houtkachels en in de zomer van 2022 hebben we zelfs een hottub! Stuur ons een berichtje voor meer info.

Eten en drinken

Op camping de Portlander hebben we helaas geen snackbar of pannekoekenrestaurant. De meeste bezoekers nemen hun boodschappen mee naar de camping. We hebben altijd wel een kleine voorraad basis boodschappen, zoals pasta, melk enz. Voor de lekkere trek verkopen we heerlijke ijsjes!

In het hoogseizoen hebben we een broodjesservice: bestel je broodjes de dag van te voren en de volgende ochtend liggen ze verse voor je klaar.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00