Voorzieningen

We zijn een kleine camping, maar we hebben diverse faciliteiten die het verblijf van jou en je gezin aangenaam maken!

Spelen

Op onze kindvriendelijke camping is voor de jongsten altijd wat te doen. We hebben geen animatieteam, maar we organiseren in het hoogseizoen regelmatig leuke activiteiten als er voldoende animo is. Verder beschikken we over een heleboel skelters, fietsen, bolderkarren en stepjes waar kinderen op avontuur kunnen.

Op de camping lopen diverse kleine boerderijdieren. Onze drie ezels Jolien, Donkey en Eva zijn altijd in voor een handje hooi of een stukje appel. Ze laten zich graag aaien en als de kinderen het leuk vinden kunnen ze helpen met de verzorging. Maar de ezeltjes zijn niet alleen: wat dacht je van onze geiten, kippen en ganzen? Een echte beestenboel!

Sanitair

Op de camping hebben we divers eenvoudig sanitair. Hier lees je er meer over.

Huren

We verhuren diverse dingen die je campingverblijf nóg plezieriger of leuker maken. Bijvoorbeeld picknicktafels, een elektrische Urban Arrow (met een bankje voor twee kindjes en gordels voor één kindje), houtkachels en we kunnen zelfs een hottub van Weltrevree voor je warm stoken! Stuur ons een berichtje voor meer info.

Eten en drinken

Op Camping de Portlander hebben we helaas geen snackbar of pannenkoekenrestaurant. De meeste bezoekers nemen hun boodschappen mee naar de camping. Voor de lekkere trek verkopen we heerlijke ijsjes, bijvoorbeeld lokaal gemaakt ijs van ijsboerderij Oans, en in drukke weekeinden serveren we lekkere bittergarnituurtjes.