Plattegrond

De bovenstaande plattegrond is een indicatie van de kampeerplekken en voorzieningen op de camping. Het is geen weergave van hoeveel ruimte een kampeerplek heeft. Elke kampeerplek heeft ongeveer 80-100m2 oppervlakte.

Het is mogelijk om bij je reserveringsaanvraag een voorkeursplek aan te geven. We houden hier dan zo goed mogelijk rekening mee, maar we kunnen helaas niet garanderen dat je de betreffende plek ook krijgt.

Op Camping de Portlander hebben we grofweg twee velden: het hoofdveld (plek 1 t/m 25) en de groene weide (plek 26 t/m 40). Beiden velden hebben goede drainage en zijn geschikt voor zowel campers als caravans. Er zijn diverse watervoorzieningen en elektrakasten.

Op het hoofdveld van Camping de Portlander zijn diverse speelvoorzieningen. We merken dat de meeste kampeerders met kinderen dit een fijne plek vinden, vanwege de overzichtelijkheid en directe zicht op de speeltuin.

De groene weide is geschikt voor grotere kampeermiddelen, zoals vrachtwagencampers of lange caravans. Dit kan echter alleen in overleg.